Studenti u znanosti — Kongresna priopćenja studenata – 2019.

Kongresna priopćenja studenata:

Minarik, AnaBilušić, Iva; Žuna Pfeiffer, Tanja; Špoljarić Maronić, Dubravka; Stević, Filip; Bek, Nikolina (2019) Ispravnost i upotreba bunarskih voda na području Jelisavca i Našičke Breznice. 8th International Conference Water for All Book of Abstracts Habuda-Stanić, Mirna (ur.). Osijek, str. 162-163 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)

Šormaz, SaraIlić, MirtaGrgošević, MatijaSeletković, Matej; Žuna Pfeiffer, Tanja; Špoljarić Maronić, Dubravka; Bek, Nikolina; Stević, Filip (2019) Vaskularna flora travnjačke površine na Biljskom groblju. Book of abstracts of the 8th Symposium with international participation Kopački rit : past, present, future 2019 Tikveš, str. 136-137 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)

Pavić, Valentina; Batrnek, Katarina; Molnar, Maja; Jakovljević, Martina; Jokić, Stela (2019) Antibacterial and Antioxidative Effects of Orange Peel (Citrus Sinensis Osbeck cv. Washington Navel) Extracts Obtained Ultrasound Assisted Extraction. Book of Abstracts of the 12th International Scientific and professional Conference With Food to Health. Babić, Jurislav; Šubarić, Drago; Jašić, Midhat (ur.). Osijek, Tuzla: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku i Tehnološki fakultet Univerziteta u Tuzli, str. 134-134 (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)

Ćosić, JosipaDugić, Milica; Vuković, Rosemary; Štolfa Čamagajevac, Ivna; Vuković, Ana; Šormaz, Sara; Zubaj, Lorena; Matić, Magdalena; Lončarić, Zdenko (2019) The differences in biochemical mechanisms of cadmium tolerance in three soybean cultivars. 2nd Young Scientists Days – Young Scientists Conference, Book of Abstracts. Stanković, Anamaria; Šafranko, Silvija; Štolfa Čamagajevac, Ivna; Žuna Pfeiffer, Tanja; Živić, Tihomir (ur.). Osijek, str. 10-10 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, ostalo)

Žuna Pfeiffer, Tanja; Hmura, Marija; Krstin, Ljiljana; Eržić, Ivana; Špoljarić Maronić, Dubravka; Katanić, Zorana; Bek, Nikolina (2019) Samoniklo bilje u tradicionalnoj medicini našičkog područja. 12th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH Osijek, Hrvatska, str. 89-89 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)

Peršić, Vesna; Antunović Dunić, Jasenka; Domjan, Lucija (2019) The effect of tembotrione (HPPD-inhibiting herbicide) on photosynthetic efficiency of duckweed (Spirodela polyrhiza L.), a non-target species. Scientific symposium Soil Ecotoxicology – Theory and Application Osijek, Hrvatska, str. 17-17 (predavanje, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni)

Peršić, Vesna; Palijan, Goran; Đerđ, Tamara; Hackenberger Kutuzović, Branimir; Dvojković, Krešimir; Drezner, Georg (2019) Chlorophyll-a fluorescence OJIP transient as a tool to assess cold tolerance in wheat seedlings. Book of Abstract Sixth Croatian Botanical Symposium with international participation. Jasprica, Nenad; Car, Ana (ur.). Zagreb: Hrvatsko botaničko društvo, str. 57-57 (poster, podatak o recenziji nije dostupan, sažetak, znanstveni)

Čerba, Dubravka; Ergović, Viktorija; Koh, Miran; Turković Čakalić, Ivana; Marić, Sanela; Pritišanac, Ena; Balković, Ivan (2019) Floating macrophyte mat as a playground for freshwater invertebrates. SEFS11 Abstract book. Sertić Perić, Mirela; Miliša, Marko; Gračan, Romana; Ivković, Marija; Buj, Ivana; Mičetić Stanković, Vlatka (ur.). Zagreb: Croatian Association of Freshwater Ecologists, str. 415-415 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)

Zovkić, Juro; Ozimec, Siniša; Prlić, Dragan; Žuna Pfeiffer, Tanja; Špoljarić Maronić, Dubravka; Stević, Filip (2019) Raznolikost i obilježja flore lišajeva Lapjaka – Park prirode Papuk.  Šesti Hrvatski botanički simpozij s međunarodnim sudjelovanjem – Knjiga sažetaka. Jasprica, Nenad; Car, Ana (ur.). Zagreb: Hrvatsko botaničko društvo, str. 75-75 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)

Moslavac, Marko (2019) Effects of sequential pulsed isoproturon exposures on the growth of Lemna minor. The Book of Abstracts and Programme of 8th International Symposium of Ecologists of Montenegro. Pešić, Vladimir (ur.). Podgorica: Institute for Biodiversity and Ecology, str. 130-130 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)

Bek, Nikolina; Špoljarić Maronić, Dubravka; Žuna Pfeiffer, Tanja; Nikolašević, Rahela; Davidović, Ramona-Ana; Šag, Matej; Galir Balkić, Anita; Stević, Filip; Kezerle, Antonija (2019) Early spring microphyte composition in Lake Jošava (Eastern Croatia). Sixth Croatian Botanical Symposium 2019: Book of Abstracts. Jasprica, Nenad; Car, Ana (ur.). Zagreb: Hrvatsko botaničko društvo, str. 38-38 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)