BIOLOŠKA VEČER

273

Povodom završetka popularno-znanstvenog projekta “Biolog-i-Ja”, organizirana je, 27.5.2022.,  Biološka večer. Cilj ovog događanja je diseminacija ostvarenih rezultata projekta koja će omogućiti razmjenu znanja i iskustava stečenih kroz organizaciju i realizaciju projekta. Ovo druženje značajno je za sve sudionike budući da doprinosi afirmaciji pozitivnog radnog okruženja, potiče motiviranost i dodatno razvija kreativnost i vještinu kritičkog razmišljanja, oblikuje prezentacijske vještine, potiče izvrsnost i kroz sve to ima pozitivnu ulogu u razvoju karijera studenata.

Tijekom večeri uručene su povelje i nagrade studentima za najbolje ocijenjene uratke prijavljene na Natječaj za najbolji studentski uradak u sklopu projekata „Biolog-i-ja“. Na temelju mišljenja stručnog žirija u kategoriji 1  i kategoriji 2 (Povjerenstvo za popularizaciju, te prebrojavanjem oznaka sviđanja na društvenim mrežama (kategorija 3) utvrđeno je kako su najbolje ocijenjene fotografije: fotografija broj 2 studenta Josipa Capana (Suncokreti baranjskih brežuljaka) i fotografija broj 25 (U šumi) studentice Eme Erdeljić u prvoj kategoriji, zatim uradak (slika – akril) broj 21 (Smrtonosno zelenilo) studentice Laure Lončar u drugoj kategoriji, fotografija broj 26 (Janje) studentice Ane Pirić u trećoj kategoriji.

U okviru Biološke večeri Studentski zbor organizirao je i humanitarnu tombolu. Sva sredstva prikupljena na tomboli donirat će se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma. Ovim putem zahvaljujemo svim donatorima i sponzorima u podršci realizacije ovog događanja!

Djeliće dobre atmosfere možete vidjeti na fotografijama!

A nadamo se da se vidimo i sljedeće godine na još zanimljivijoj i veselijoj Biološkoj večeri!