Simpozij studenata bioloških usmjerenja (Sisb), prijave do 16.5.2021.

50

Simpozij studenata bioloških usmjerenja (Sisb) već tradicionalno na Biološkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu okuplja zaljubljenike u biologiju.

Ideja Sisb-a je da studenti studentima predstave svoja znanstvena istraživanja kojima su se bavili u sklopu svojih prvih znanstvenih pothvata. Na simpoziju studenti mogu podijeliti svoja postignuća proizašla iz upornog rada i učenja te napraviti prve korake u znanstvenoj karijeri. Takvi su studenti motivacija svojim kolegama – drugim studentima, i poticaj za rad u znanosti a simpozij mjesto na kojemu se ohrabruje studente da se uključe u istraživanja i postanu dio znanstvene zajednice. Razmjenom ideja i interesa, Sisb povezuje studente najrazličitijih disciplina i interesa te stvara mrežu novih poznanstva, suradnji, kolega i prijatelja.

Ove godine u radu Organizacijskog odbora sudjeluje i studentica treće godine preddiplomskog studija Biologija s Odjela za biologiju Sveučilišta u Osijeku, Deni Beloša.

Simpozij će se održati 22. i 23.05. 2021. godine, a program možete pratiti  putem platforme Zoom. Prijave za pasivne sudionike otvorene su do 16.05. 2021. godine, prijaviti se možete na poveznici: https://l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fforms.gle%2Fa2ZVLwbrBrW3euvi8&e=ATNN4guTs8_Rk92432uhRc4qA9Op_MNUz_l1OHT2lbwBl-D0HUX3dJ9TTt7jTM2UrjGObfjVx3U325qAwZb_dScmFeCAJoOMTr5s1w&s=1

Za sva pitanja slobodno se obratite članovima Organizacijskog odbora na mail: sisbstudent@gmail.com.