Obavijest o pismenim ispitima kod prof.dr.sc Stjepana Krčmara

Pismeni ispiti iz predmeta Ekologija životinja, Opća ekologija, Anatomija i morfologija kukaca, Hematofagni člankonošci, Ekološki sustavi održat će se 6. srpnja 2020., u terminu od 9 do 12 sati u sobi 201.

Studenti koji pristupaju ispitu obvezni su se pridržavati svih propisanih mjera opreza s obzirom na epidemiološku situaciju.

U zgradu Odjela za biologiju ulaze pet minuta prije početka ispita u manjim grupama održavajući međusobni razmak od dva metra, obvezno je dezinficiranje ruku, obuće, te nošenje zaštitnih maski, klima uređaj u učionici u kojoj se održava ispit ne smije se uključivati.

Nakon završetka ispita napuštaju zgradu Odjela u manjim grupama, te rezultate ispita čekaju u dvorištu Odjela za biologiju održavajući međusobni razmak od dva metra.

Pri dolasku na ispit predmetni nastavnik će sačekati studente na ulazu u zgradu Odjela, te studenti koji nemaju zaštitnu masku na licu neće moći ući u zgradu Odjela za biologiju i prema tome ne mogu pristupiti ispitu. NOŠENJE ZAŠTITNIH MASKI JE OBVEZNO, KAO I  DEZINFEKCIJA RUKU I OBUĆE !

U Osijeku, 29. lipnja 2020.
Prof.dr.sc. Stjepan Krčmar

RELATED POSTS