Predstavljanje poslodavaca – Saponia d.d.

128

Tvrtka SAPONIA d.d., danas moderna deterdžentsko-toaletna industrija regionalni je proizvođač deterdženata, sredstava za čišćenje i toaletnih proizvoda. Razvojem i proizvodnjom inovativnih proizvoda unaprjeđuju kulturu čistoće i zdravlja te potiču rast kvalitete života.

Savršeni balans tehnoloških dostignuća i principa održivog razvoja pozicionira Saponiju u odgovornog partnera svojih dionika i tvrtku koja teži izvrsnosti u poslovanju. Sigurnost, djelotvornost i kvaliteta proizvoda testiraju se u vlastitim laboratorijima ili u ovlaštenim i specijalističkim laboratorijima u Hrvatskoj i svijetu, a neškodljivost za čovjeka ispituje se u suradnji s dermatološkim i stomatološkim klinikama. Prateći svjetske trendove i vodeći računa o brizi i očuvanju okoliša, svoje  proizvode ne testiraju na životinjama.

Osim što im je cilj unaprijediti svakodnevni život ljudi, njihovi stručnjaci surađuju sa Sveučilištem Josipa Jurja Strossmayera na različitim projektima te zajednički objavljuju znanstvene i stručne radove.

Direktorica Instituta / R&D and QC Director, Dr. sc. Blaženka Ćiško Anić predstaviti će tvrtku Saponia d.d. kao potencijalnog poslodavca našim studentima diplomskih studija na Odjelu za biologiju u ponedjeljak 27.ožujka 2023. u 10 sati.

“OD BRIGE ZA LJUDE DO BRIGE ZA PLANET”