Natječaj za sudjelovanje u projektu Alumni mentor

382

STUDENTSKI ZBOR ODJELA ZA BIOLOGIJU

objavljuje

NATJEČAJ ZA SUDJELOVANJE U PROJEKTU ALUMNI MENTOR

Cilj projekta je omogućiti stjecanje praktičnog iskustva studentima Odjela za biologiju te razvoj poslovnih vještina kroz mentoriranje alumna Odjela u poslovnom okruženju.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti 3. godine prijediplomskog studija Odjela za biologiju i studenti svih diplomskih studija Odjela za biologiju.

Mentoriranje u trajanju od 30 sati će se provoditi u ustanovama čije je poslovanje vezano uz različita područja biologije te će se studenti upoznati s radom u školi, u znanstvenoj ustanovi te radom u području zaštite prirode i okoliša. Ove će se godine projekt provoditi u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo OBŽ-a, KBC Osijek u Laboratoriju za molekularnu i HLA dijagnostiku, Parku prirode Kopački rit te osnovnim i srednjim školama na području Osječko-baranjske županije. Projekt omogućava studentima usavršavanje praktičnog rada, razvoj vještina, stjecanje iskustva te povećanje motiviranosti za nastavak studija. 

Razdoblje za realizaciju projektnih aktivnosti je 11. travnja – 30. rujna 2024. godine.

Prijava za sudjelovanje u projektu treba sadržavati:

Popunjen prijavni obrazac

Životopis (Europass – hrvatski jezik)

Rok za prijavu: 9. travnja 2024.

Rezultati natječaja bit će objavljeni 10. travnja 2024. na službenim stranicama Odjela za biologiju.

Za dodatne informacije obratite se na adresu elektroničke pošte: lorena.falak@biologija.unios.hr ili karijera@biologija.unios.hr