Obrana diplomskog ispita studentice Ribić Lidije

Obrana diplomskog ispita studentice Ribić Lidije održati će se dana 22.09.2020. na Odjelu za biologiju sa početkom u 9:30 h u predavaonici 319 na III katu. Naslov teme diplomskog rada: „Analiza kvalitete vode za piće na području Osječko-baranjske županije tijekom 2019. godine“.

Obavijest o obrani diplomskog ispita studenta Luke Stazića

Obrana diplomskog ispita studenta Luke Stazić održati će se dana 21.09.2020. na Odjelu za biologiju sa početkom u 12:30 h u predavaonici 201 na II katu. Naslov teme diplomskog rada: „Istraživanje usvojenosti o mjerama opreza i osnovnih pravila pri izvođenju pokusa u nastavi kemije“.

Obavijest o pismenim ispitima iz kolegija Ekologija kopnenih staništa, Inventarizacija biološke raznolikosti, Animalna fiziologija 1, Ekološko modeliranje i predviđanje, Ekonomika okoliša i Fizikalni temelji instrumentalnih metoda u biologiju

Pismeni ispit iz predmeta: Ekologija kopnenih staništa, Inventarizacija biološke raznolikosti, Animalna fiziologija 1, Ekološko modeliranje i predviđanje, Ekonomika okoliša i Fizikalni temelji instrumentalnih metoda u biologiji održat će se u srijedu 16.09. u prostoriji 226 s početkom u 9 sati.