ISC GREEN 2022 Osijek- POZIV i MATERIJALI

Poštovani,

čast nam je pozvati Vas da nam se pridružite na 2. međunarodnoj studentskoj GREEN konferenciji koja će se održati u Osijeku 2.-3.6.2022. godine na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek u Osijeku.

Ciljevi 2. međunarodne studentske GREEN konferencije su okupljanje studenata prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, popularizacija znanosti, razmjena i nadogradnja znanja, promicanje multidisciplinarnog pristupa području zaštite okoliša, primjena smjernica održivog razvoja te ostvarivanje zdravijeg načina života.

Organizacijski odbor poziva Vas na sudjelovanje u radu 2. međunarodne studentske GREEN konferencije putem usmenih ili posterskih priopćenja.

U želji da vaši radovi, nove spoznaje i vaša znanja iz područja zaštite okoliša budu što šire dostupna, za sudjelovanje u radu Konferencije nije potrebna uplata kotizacije.

Konferenciju organizira Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek u suradnji s Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek te mrežom visokoobrazovnih institucija suorganizatora.

1. međunarodna studentska GREEN konferencija održana je 2018. godine u Osijeku i okupila je studente prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, iz Hrvatske i drugih zemalja. Na Konferenciji je sudjelovalo ukupno 473 autora koji su prezentirali 158 radova.

Sažeci svih prezentiranih radova objavljeni su u Zborniku sažetaka 1. međunarodne studentske GREEN konferencije, dok je 65 cjelovitih radova studenata i njihovih profesora na temu zaštite okoliša objavljeno Zborniku radova 1. međunarodne studentske GREEN konferencije.

Međunarodni suorganizatori ISC GREEN 2022 su Međunarodna federacija za zdravstvenu ekologiju (IFEH), Europsko udruženje za higijensko inženjerstvo i dizajn (EHEDG) i Mreža zaštićenih područja uz rijeku Dunav (Danube Parks).

Za iznimno povoljan smještaj sudionika pobrinuo se Studentski centar Osijek čiju Vam ponudu također dostavljamo u nastavku.

Više informacija o 2. međunarodnoj studentskoj GREEN konferenciji dostupno je na poveznici: http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/.

Dobrodošli na 2. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju!

Dobrodošli u Osijek!

U ime Organizacijskog odbora ISC GREEN 2022

prof. dr. sc. Mirna Habuda-Stanić

 

PDF (Smještaj) preuzmite ovdje.

PDF (Poziv) preuzmite ovdje.

RELATED POSTS