Razvoj karijera

Karijera je profesionalni životni put čiji razvoj započinje i prije dobivanja prvog zaposlenja. Današnji studijski kolege sutra će biti poslovni suradnici, stoga s promišljanjem o razvoju karijere i individualnom karijernom potencijalu treba započeti već danas. Komunikacijske vještine, sposobnost timskog rada te rješavanje zahtjevnih problema i zadataka osnovni su preduvjet za postizanje uspjeha. Navedene vještine primjenjive su u svakom poslu i nisu vezane za pojedina zanimanja, a cijenjene su kod svih poslodavaca.

Na Odjelu za biologiju studentima olašavamo ulazak u poslovni svijet kroz niz savjetovanja i edukacija u obliku radionica i predavanja te provođenjem različitih aktivnosti namijenjenih razvoju profesionalnih vještina. Komunikacijom s poslodavcima cilj nam je uspostaviti uspješan kontakt između studenta i poslodavaca koji će studentu po završetku studija omogućiti ostvarivanje uspješne karijere.

Pratite naše aktivnosti, a za dodatne informacije nam se obratite na adresu elektroničke pošte: karijera[at]biologija.unios.hr