Poziv na sudjelovanje  Blue Growth Investment Conference, 19. – 20. listopada 2021.  Amadria Park Hotel Ivan****+, Hoteli Solaris 86, Šibenik

Poziv na sudjelovanje Blue Growth Investment Conference, 19. – 20. listopada 2021. Amadria Park Hotel Ivan****+, Hoteli Solaris 86, Šibenik

Poštovane/i,

Radi velike zainteresiranosti za konferenciju ‘Investicijska konferencija Plavi rast’ – Blue Growth Investment Conference u okviru B-Blue strateškog projekta koja će se održati od 19. do 20. listopada 2021. u Amadria Park Resortu, Šibenik, Hrvatska, došlo je do promjene u programu kako bi oba dana bila otvorena za zainteresiranu javnost.

Konferencija je ujedno i prilika da se sudionici iz Republike Hrvatske upoznaju s projektom te se aktivno uključe u međunarodnu mrežu ključnih dionika (mikro, mala, srednja i velika poduzeća, poduzetničke potporne institucije, akademska zajednica i istraživači, donositelji politika na svim razinama itd.) i ostvare sinergiju u radu. Potvrđeno je sudjelovanje predstavnika iz Francuske, Italije, Grčke, Slovenije i Crne Gore uživo te Španjolske, Portugala, Tunisa mrežnim putem.

Konferecija će se održati u dva dijela:

Prvog dana konferencije, 19. listopada 2021. započet će se s uvodnim govorima Ministara i Uprave HAMAG-BICRO-a, a nastavit će se panel raspravom o plavom rastu u Sredozemlju s predstavnicima ključnih dionika – poduzetnika, akademske zajednice, istraživača te predstavnika Europske komisije kao kreatora politika te kratkim upoznavanjem s B-blue projektom. Slijedi predstavljanje investicijskih mogućnosti Europske komisije u programskom periodu do 2027. te  Europske Investicijske Banke. Radni dio završit će predstavljanjem ‘B-blue network match’ alata za povezivanje poduzeća i potencijalnih investitora te drugih dionika s područja Sredozemlja te omogućavanjem sudionicima direktnog uključivanja u B-blue network i korištenje alatom.

Drugog dana konferencije, 20. listopada 2021. održat će se radionica u kojoj će sudionicima biti predstavljena projektna iskustva i postignuća (Italija, Španjolska, Francuska, Slovenija i Grčka) o transnacionalnoj razmjeni znanja o lancima vrijednosti, a na koji su pozvani zainteresirani predstavnici iz RH. Organiziran je posjet Centru za izvrsnost u podvodnoj robotici i senzorici te predstavljanje aktivnosti od HGK, a u slučaju da vremenske prilike dopuste sudionicima će biti omogućen obilazak uzgajališta riba i školjaka panoramskom vožnjom brodom.

Zbog Covid – 19 situacije broj sudionika ovog događanja  ograničen je na 100 osoba, pa preporučujemo što raniju prijavu, a najkasnije do 13.listopada 2021.

Za sudjelovanje na Konferenciji nema kotizacije niti ograničenja broja sudionika iz jednog poduzeća, institucije. Sudionici sami snose troškove puta i smještaja, a registraciju je potrebno izvršiti putem PRIJAVNOG OBRASCA.

Ukoliko ste zainteresirani za noćenje, osigurali smo povoljniji konferencijski aranžman za koji je potrebno napraviti rezervaciju putem poveznice Hamag konferencija. Prilikom rezervacije koristite kod AMPHAMAG2021.

Konferencija će se održati na engleskom jeziku, a za potrebe hrvatskih sudionika prvi dan konferencije bit će organiziran simultani prijevod.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i veselimo se Vašem dolasku.

Za sve dodatne informacije vezane uz konferenciju kontaktirajte nas na e-mail:

b-blue@hamagbicro.hr

S poštovanjem,

HAMAG-BICRO B-Blue Team

Prilog:

  1. Program Konferencije

RELATED POSTS