Radionica Anksioznost i sve oko nje - Poziv

Radionica Anksioznost i sve oko nje

Radionica Anksioznost i sve oko nje – Poziv

Strah, uznemirenost, neizvjesnost… postali su nam bliski osjećaji u ovo pandemijsko vrijeme, kada nam novi, promijenjeni način života traje više od godinu dana.

Ako ste uz to srednjoškolci koji su na kraju neizvjesne školske godine, maturanti pod pritiskom polaganja mature i upisivanja željenog studija, mlade osobe čiji je posao postao neizvjestan,  ili ste  nezaposleni i ne vidite izlaza iz svoje situacije, ovi osjećaji mogu biti još izraženiji,  postati veliki teret i značajno otežati svakodnevno funkcioniranje.

U četvrtak  17. lipnja u 18 sati,  organiziramo radionicu na kojoj možete saznati više o tome što zapravo jest anksioznost, a koja stanja i osjećaji  to nisu, kako prepoznati anksiozni poremećaj,  kako se nositi sa anksioznošću te  kada potražiti stručnu pomoć.

Radionicu će voditi Siena Krušič, stručnjakinja koja radi u psihosocijalnom savjetovanju po kognitivno biheviorističkoj metodi. Radionica je dio aktivnosti Regionalnog info-centra za mlade Osijek i namijenjena je mladima do 30 godina.

Ako vam je ova tema zanimljiva i smatrate da bi ti bilo korisno čuti više o njoj, pridružite nam se, a prijaviti se možete putem online prijavnice do srijede, 16. lipnja, do 12 sati. Predviđeno trajanje radionice je sat i pol.

Aktivnost će se održati u skladu sa aktualnim epidemiološkim mjerama, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite sa prijavom .

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na e-mail: icm@proni.hr ili putem FB odnosno INSTAGRAM profila.

RELATED POSTS