Planinarenje – Orahovica

Cijenjeni studenti,
Studentima znanstveno-nastavnih i umjetničko-nastavne sastavnice Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Ured za sportsku djelatnost Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u okviru sportskih aktivnosti u slobodnom vremenu studenata u akademskoj godini 2018./2019. organizira PLANINARENJE- ORAHOVICA koje će se održati ·21.prosinca 2018. godine u području Orahovice.

Program planinarenja:

polazak iz Osijeka prema Orahovici. Od Orahovice nastavak vožnje autobusom do Tromeđe. Nakon dolaska do Tromeđe odlazak do Kapovca te nastavak kretanja do podnožja starog grada, jezera i Ružice grada. Nakon odmora povratak istim putem do autobusa i povratak u Osijek.

Navedena aktivnost je u potpunosti besplatna za studente (troškove prijevoza i organizacije planinarenja snosi Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku) ali je broj ograničen na prvih 45 studenata koji se prijave. Tijekom prijevoza i planinarenja nije uključena prehrana te troškove doručka, ručka i večere snose sami studenti.

U pratnji je nazočno pet predavača tjelesne i zdravstvene kulture Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Prijavu za planinarenje izvršiti osobno u Uredu za sportsku djelatnost, Rektorat, Trg Svetog Trojstva 3, soba 12, 31 000 Osijek od 10. prosinca 2018. godine.

Voditelj Ureda za sportsku djelatnost: Dražen Nikšić , prof.
Tel: 031 224-166
E-pošta: dniksic@unios.hr

RELATED POSTS